Video for “En insikt” and pre-orders are up for Sweden!

Punk rock for all!

Efter att spelat upp låten i P4 Göteborg imorse kan ni nu alla se videon till “En insikt”! Nu går det också bra att förbeställa ett ex av EP:n Ett liv i härlighet för bara 60 bagis plus frakt. Skivan kommer skickas så fort vi har fått dem från fabriken vilket om allt går som det ska borde vara någon gång i juni men vi kommer se till att alla som förbeställer har en digital kopia av plattan på den officiella releasedagen som är 26e juni. Finns lite olika paket att spana in så gå rakt in på sidan nedan och förbeställ! Support your local punks!

Förbeställ “Ett liv i härlighet” för bara 60 SEK + frakt här

In English:
We are glad to present to you a video for the opening track “En Insikt” on our new EP “Ett liv i härlighet”. Pre-orders will be up next week in Germany through F.A.M.E.D Records and through our own label Plunk in the rest of the world. Stay tuned and please tell us what you think about the song!

Så här lät det i Sveriges Radio P4 Göteborg imorse:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.